Kuortane Kirppis

Kuortane Kirppis
Keskustie 45
63100 Kuortane
040 6674673

Avoinna
ti-pe 11.00-17.30
la 10.00-14.00Huom! tarkistathan
aukioloaikamme facebook-
sivultamme, poikkeavia
aukioloja (esim. juhlapyhinä)
ei päivitetä tänne.

Yritys

Kuortane Kirppis avasi ovensa heinäkuussa 2015. Toimitilat sijaitsevat Kuortaneen keskustassa, juuri remontoidussa Liikekeskus Kuurnassa. Myymäläämme tullessa saa unohtaa mielikuvan sekaisista ja tunkkaisista kirpputoreista. Tarkoituksenamme on näyttää kuinka kirpputori voi olla aivan yhtä siisti ja viihtyisä kuin uuttakin tavaraa myyvät liikkeet! Järjestämme myyntipaikat vähintään kerran päivässä, eli vuokraajan ei tarvitse murehtia pysyykö paikka myyvän näköisenä vaikkei joka päivä ehdi käydä paikalla.

Kirpputoritoiminta antaa ihmisille mahdollisuuden ekologisempaan elämäntapaan ja kestävän kehityksen toteuttamiseen. Yksittäisten ihmisten tekojen ja valintojen positiiviset vaikutukset ympäristöön moninkertaistuvat kun meitä yhdessä on suuri joukko. Kirpputorimyynnin avulla ihmisten on helppo muuttaa oma ylimääräinen tavara rahaksi ja koti pysyy järjestyksessä kun vuokraa paikan aina silloin tällöin.

Meillä on tarjolla myös erilaisia lisäpalveluita. Jos tavaroiden käsittely kyllästyttää, voit tuoda ne meille ja me hinnoittelemme ne ja laitamme esille. Voimme hoitaa puolestasi myös paikan täyttämisen aina sitä mukaa kun tyhjää tilaa tulee, sekä paikan tyhjäyksen. Katso tarkemmat tiedot hinnastosta. Halutessasi voit myös lahjoittaa myymättä jääneet vaatteet kirpparin käyttöön, osa jatkaa omana myyntinämme ja loput lajittelemme ja toimitamme hyväntekeväisyyteen.

Tavallisen kirpputoritoiminnan lisäksi meiltä löytyy hyvä valikoima persoonallista lahjatavaraa sekä maakunnan käsityöihmisten tekemiä uusia tuotteita. Käsityöihmisiä on mukana jo mukavan kokoinen joukko, mutta jos sinulla on kädentaitoja ja haluat tuotteitasi myyntiin, ota rohkeasti yhteyttä!

Myös perheen pienimpien kanssa on mukava tulla viettämään meille aikaa ja tekemään kirppislöytöjä, lasten käyttöön on varattu pikkukärryjä sekä tietenkin leikkinurkkaus. Saman katon alta löytyy myös paljon muita yrityksiä, mm. leipomo-kahvila, kirjakauppa, sekä jalkahoitola. Haluamme kehittää toimintaamme jatkuvasti. Kuuntelemme asiakkaidemme toiveita ja koitamme saada toimintamallimme vastaamaan mahdollisimman hyvin kaikkien tarpeita.

Asiakkaiden toiveesta toimintaan on otettu mukaan ns. täyden palvelun sopimukset. Tällöin asiakkaan tarvitsee vain tuoda tavarat meille ja me hoidamme hinnoittelun, esillelaiton ja kaiken mahdollisen. Näissä sopimuksissa on 10€ aloitusmaksu ja lopuksi tuotto jaetaan tasan. Tavaran on tietenkin oltava hyvää ja sitä on oltava suurehko määrä, myös huonekalut ovat tervetulleita ja toivottujakin näissä sopimuksissa. Erityistapauksissa myös tavaroiden nouto mahdollinen korvausta vastaan.

Kirpputorimme on otettu Kuortaneella hyvin vastaan. Yrityksestä on hetkessä muodostunut kohtaamispaikka sanan monessa merkityksessä. Tavarat kohtaavat uuden omistajan ja ihmiset saavat samalla kohdata ystäviään. Moni on kertonut nauttivansa kirpputorillamme olevasta kiireettömästä ilmapiiristä ja siististä myymälätilasta. Toiminnassa on mukana jo hieno joukko vakioasiakkaita ja mieltä lämmittää aina erityisen paljon kun joku teistä tuo meille mukanaan uusia ihmisiä! Jatketaan yhdessä sanan levittämistä samaan malliin, niin saadaan asiakaskunta entisestään laajenemaan.