Kuortane Kirppis

Kuortane Kirppis
Keskustie 45
63100 Kuortane
040 6674673

Avoinna
ti-pe 11.00-17.30
la 10.00-14.00Huom! tarkistathan
aukioloaikamme facebook-
sivultamme, poikkeavia
aukioloja (esim. juhlapyhinä)
ei päivitetä tänne.

Myyjän säännöt ja ohjeet

Tervetuloa myymään tavaroitasi kirpputorillemme! Pidetään yhdessä paikka siistinä ja viihtysänä. Tässä ohjeita ja vinkkejä toiminnan sujumiseksi:

-Viikkovuokra 24€ käsittää seitsemän kirpputorin aukiolopäivää.
Kolmannesta viikosta alkaen vuokra on 18€/ viikko.

-Järjestämme paikat päivittäin, mutta autathan meitä laittamalla mahdolliset omaan paikkaasi eksyneet tavarat oikealle myyntipaikalleen tai tuomalla ne kassalle.

-Myyntipaikkaa saat vuokrata niin moneksi viikoksi kuin haluat. Muistathan, että vuokra on maksettava aina etukäteen seuraavaksi viikoksi tai pidemmäksi aikaa.

-Tuotteet ovat myynnissä myyjän omalla vastuulla, emme vastaa mahdollisista rikkoontumisista tai katoamisista.

-Tuothan myyntiin vain ehjiä ja puhtaita tuotteita tai mainitse mahdollisista vioista tuotteen hintalapussa. (Esim. vetoketju rikki.)

-Kun haluat lopettaa paikkasi vuokrauksen, ilmotathan siitä viimeistään edellisenä päivän. Tyhjää paikkasi viimeisenä myyntipäivänäsi viimeistään puoli tuntia ennen sulkemisaikaa.

-Tilitys maksetaan vuokra-ajan loputtua. Yli 150€ suuruiset tilitykset maksetaan mieluiten pankkitilille.

-Myyntiin ei saa tuoda aikuisviihdettä, aseita, piraattikopioita, tupakka- tai alkoholituotteita.

-Hinnoittelethan tuotteesi selkeästi. Huolehdi, että hintalapussa lukee tuotteen nimi, paikan numero ja hinta. Paikkaa ei kannata täyttää kerralla liian täyteen, parempi tuoda pikkuhiljaa lisää tavaraa. Vältä ylihinnoittelua, ajattele mitä olisit itse valmis tuotteesta maksamaan.

-Löytötavaroita säilytetään kahden viikon ajan, sitten ne siirtyvät kirpputorin omaisuudeksi ja hyväntekeväisyyteen.

-Myyntipaikkaan kuuluu hyllykkö ja vaatetangot, lattialle ei saa laittaa tavaraa eikä omia telineitä. Voit tuoda myyntiin veloituksetta myös yhden isomman tavaran niille tarkoitetulle paikalle. Esim. mikro, sitteri, matto tms. Lattiatilaa vievät huonekalut eivät kuulu tähän, niistä peritään aina hinnaston mukainen tuontimaksu.

-Jos haluat alentaa kaikki tuotteesi myyntiajan lopussa -50%, ilmoitathan siitä kassalle.

-Ethän teippaa myyntipaikkaan omia lappuja, voimme tehdä haluamasi mainokset ja paljon löytyy valmiinakin. Esim. Tästä kaikki -50%, Tästä XL-kokoisia naisten vaatteita, Vauvan vaatetta 56-92cm jne.

- Jos et halua myyntiajan päätyttyä viedä jäljelle jääneitä vaatteita pois, voit lahjoittaa ne kirpputorille jolloin osa jatkaa kirpputorin omassa myynnissä ja osa lajitellaan hyväntekeväisyyteen.